Stue - 3D[2].jpg

Prosjekter

Toppen 5-00270[1]_edited.jpg

Haneborgåsen Panorama

- Lørenskog

Et fantastisk prosjekt med overdådig utsikt, imponerende utsyn over naturens egen scene og fortryllende landskap - på Lørenskogs tak. Store terrasser, garasje i kjelleren med heis opp og naturen som nærmeste nabo. 

Løkenåsen Panorama

- Fetsund

Nå kan du sikre deg en lys og moderne leilighet i Løkenåsen Panorama. Leilighetene ligger vestvendt og høyt i terrenget, noe som sørger for gode solforhold og en fantastisk panoramautsikt ut over Fetsund, Glomma og Øyeren. 

Bakkeplan%255B1%255D_edited_edited.jpg

Aurkvartalet

- Aurskog

Et boligprosjekt midt i hjertet av Aurskog sentrum - med kort vei til alt. Sikre deg en leilighet med store vindusflater og solrike uteplasser. Her får du leiligheter fra 48 - 131m2 med tilgang til eget parkeringsanlegg tilrettelagt for elbillader. 

Festningsåsen Terrasse

- Bjørkelangen

Nå kan du sikre deg en lys og moderne leilighet i Festningsåsen Terrasse. festningsåsen er et meget populært boligområde - med god grunn. Kvaliteter som umiddelbar nærhet til marka og kun 45 minutter til Oslo som gjør at mange kan finne seg til rette i dette området. 

Bjørkelangen Park

- Bjørkelangen

Leilighetene i Bjørkelangen Park får god standard og er stilige og praktiske på en gang. Med smarte planløsninger og god utnyttelse av plassen får du en leilighet som kler deg like godt om du vil ta livet med ro eller invitere venner til hyggelige lag. 

Bringebærtunet

- Bjørkelangen

Nye 3-roms leiligheter med store terrasser og flott utsikt. Leilighetene ligger i firemannsboliger med en klassisk og pen stil, høyt og fritt på en fjellhylle. Beliggenheten er attraktiv med umiddelbar nærhet til skogens fine turområder, og kort vei til Bjørkelangen sentrum med alt man trenger i hverdagen.